Ads 468x60px

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Άφησα το τραγούδι για την οικογένεια! - VIDEO

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου κι ενώ η επιτυχία είχε χτυπήσει την πόρτα της, βρήκε τον άντρα της ζωής της και έκλεισε τα αφτιά στις σειρήνες της νύχτας για να κάνει οικογένεια.

Ηταν η εποχή που το τραγούδι της Ελίνας Κωνσταντοπούλου «Οταν το τηλέφωνο χτυπήσει» είχε μπει πρώτο στη λίστα των σουξέ και παιζόταν παντού, αλλά εκείνη ήταν τόσο ερωτευμένη και ήθελε να το ζήσει… Μέσα σε ένα χρόνο έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, ηλικίας 9 ετών σήμερα. Δέκα χρόνια μετά η Ελίνα ετοιμάζεται να επανέλθει δισκογραφικά, αλλά πάντα κρατώντας τις αποστάσεις που αυτή όρισε…

«Αφησα το τραγούδι για την οικογένεια. Τα παιδιά τα γιατρεύουν όλα. Οταν έμεινα έγκυος, τον πρώτο καιρό σκεφτόμουν να επιστρέψω, αλλά όταν γέννησα, ήθελα τόσο πολύ να δεθώ με τα παιδιά... Ελειπα μία ώρα και το μυαλό μου ήταν κοντά τους. Αλλο να σου τα φυλάνε κάποιοι άλλοι κι άλλο να τα διαπαιδαγωγείς εσύ» εξομολογείται στην «Espresso» η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Η τραγουδίστρια, που κατόρθωσε στη σύντομη αυτή πορεία της στον χώρο να καθιερωθεί, με το χέρι στην καρδιά λέει ότι ποτέ δεν της έλειψε το τραγούδι. «Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι ασχολούμαι με τα οικιακά. Ο σκοπός της ζωής μου ανέκαθεν ήταν η οικογένεια, όχι η καριέρα» σημειώνει και τα δύο παιδιά της, ο Γιάννης και ο Κώστας, κάθονται χαρούμενα πλάι της. «Πάντα ένιωθα χαζομαμά και τα παιδιά μου με κάνουν να νιώθω έτσι. Μάλιστα συχνά μου λένε ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου!»

Το 2005 η Ελίνα έκανε ένα διάλειμμα στη «Γέφυρα». Ποιες ήταν οι εντυπώσεις της; «Ηταν μόνο μια χειμερινή σεζόν κι έκανα αμάν να τελειώσει». Υστερα από χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία ξανάρχεται σε επαφή με τους φίλους της με σημερινά κομμάτια και με μια γαλλική διασκευή-έκπληξη...

Η ίδια σχολιάζει: «Ηδη κυκλοφόρησε το κομμάτι “Μία ανάμνηση” σε μουσική Dim_Aro και στίχους Γιώργου Μπιτούνη. Οσο για τις πίστες, δεν υπάρχει πια δουλειά. Είναι πολύ λίγες οι μουσικές παραστάσεις που γίνονται. Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, θα έχει να πιει; Εκτός αν θέλει να πιει για να ξεχαστεί από τα προβλήματά του. Οι άνθρωποι υποφέρουν. Λυπάμαι πολύ όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο και μαθαίνω ότι κάποιοι συμμαθητές τους δεν μπορούν να έχουν ούτε καν κολατσιό μαζί τους».

Ακούστε το νέο τραγούδι της στο βίντεο:

Elina Konstantopoulou 2012 Mia Anamnisi

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin