Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πίνακες φτιαγμένοι από SEX! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζευγάρια κάθε ηλικίας καλεί στο ατελιέ του ένας ζωγράφος στη Νέα Υόρκη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους καμβά, καλύπτοντας τα σώματά τους με μπογιά και αφήνοντας τα ένστικτά τους να τους οδηγήσουν.

Ο Αλεξάντερ Εσκουέρα αφήνει τα ζευγάρια σε ένα τελείως ιδιωτικό σκηνικό, με κεριά, χαμηλό φωτισμό, ακόμα και θερμαινόμενους καμβάδες, να καλυφθούν με μπογιές και να ζωγραφίσουν με τα σώματά τους ενώ κάνουν έρωτα.


Μιλώντας στην εφημερίδα New York Daily News, ο 30χρονος Εσκουέρα εξομολογήθηκε ότι η ιδέα του ήρθε μετά από μια προσωπική νύχτα πάθους. «Ξύπνησα μετά από ένα βράδυ γεμάτο σεξ και βρήκα το – συνήθως τακτοποιημένο δωμάτιό μου – τρομερά ακατάστατο. Αμέσως είδα την καλλιτεχνική πλευρά του σεξ».

Παράλληλα, τόνισε ότι λέει και στα 50 ζευγάρια που έχουν συμμετέχει μέχρι τώρα στο project του ότι «η αγάπη είναι δημιουργική δύναμη. Να κάνετε πλάκα με τη μπογιά, αλλά μην γίνει αυτό το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Κοιτάξτε στα μάτια το σύντροφό σας και κάντε έρωτα όπως κάνετε πάντα».


«Κοιτάς τους πίνακες και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν το ζευγάρι ήταν γκέι ή στρέιτ, νέοι ή γέροι, παντρεμένοι ή παράνομοι εραστές. Αυτό είναι που μου αρέσει πιο πολύ», κατέληξε ο Εσκουέρα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin