Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Quiz: Το ειδύλλιο του υπουργού με την ζάμπλουτη κυρία!

Αυτό που έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των κοσμικών κύκλων της Αθήνας, είναι το νέο ειδύλλιο του υπουργού της κυβέρνησης Παπαδήμου (που προέρχεται από το πράσινο στρατόπεδο), με την κατά πολύ μεγαλύτερή του πλην πάμπλουτη κυρία και θυγατέρα αείμνηστου εφοπλιστή!

Εκείνος μόλις χώρισε με την κατά πολύ μικρότερή του σύζυγο και πολλά υποσχόμενη στην αρχή της πολιτικής της καριέρας που απεδείχθη «φούσκα» στη συνέχεια, ενώ εκείνη ζητούσε παρηγοριά από την προηγούμενη «παράνομη» σχέση της με τον εκδότη που του έδωσε τα πάντα, αλλά απεδείχθη αχάριστος! Όχι ότι δεν τον τιμώρησε, κάθε άλλο! Θα βουίζει για πολλά χρόνια το κεφάλι του από το στραπάτσο που του προκάλεσε!

Τώρα όμως ο υπουργός και η ζάμπλουτη κυρία που στις εξόδους τους προτιμούν γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων, προσπαθούν να τα ξεχάσουν όλα και να κάνουν μια νέα αρχή! Τουλάχιστον και οι δύο έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να ζουν και να γεύονται τη ζωή χωρίς προκαταλήψεις ή ενοχές. Ας τους χωρίζει ηλικιακή και κοινωνική άβυσσος. Άλλωστε η λαϊκή καταγωγή του υπουργού και η βουνίσια προέλευσή του μάλλον λειτουργεί αφροδισιακά!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin