Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Bob Dylan ηχογραφεί νέο άλμπουμ! - VIDEO

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aspen Times ο Μπομπ Ντύλαν ηχογραφεί νέο άλμπουμ στο στούντιο του τραγουδιστή Τζάκσον Μπράουν στο Λος Άντζελες. Σε μια συνέντευξη του στην εφημερίδα, ο μουσικός Ντέιβιντ Χιντάλγκο των Los Lobos, ο οποίος συμμετείχε στο προηγούμενο δίσκο του Ντύλαν «Christmas In The Heart» του 2009, δήλωσε ότι δουλεύει μαζί με τον Ντύλαν σε ένα καινούριο άλμπουμ.

Μιλώντας για τις πρόσφατες ηχογραφήσεις με τον Ντύλαν, ο Χιντάλγκο είπε: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Και διαφορετική. Κάθε μία φορά ήταν διαφορετική, όλες διαφορετικές προσεγγίσεις. Είναι απίστευτο πώς διατηρεί τη δημιουργικότητα. Δεν καταλαβαίνω πώς το κάνει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το άλμπουμ θα έχει στοιχεία από τη μεξικάνικη μουσική παράδοση καθώς ο Ντύλαν χρησιμοποίησε τις αναγνωρισμένες ικανότητες του Χιντάλγκο τόσο στο ακορντεόν όσο και στο tres, μια παραδοσιακή κουβανέζικη κιθάρα που έχει 6 χορδές χωρισμένες σε 3 ζεύγη.

Δεν είναι γνωστό ωστόσο ούτε το όνομα του άλμπουμ ούτε το πότε αναμένεται η κυκλοφορία του.

Ο Ντύλαν έχει κυκλοφορήσει 34 στούντιο άλμπουμ στην καριέρα του ενώ νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan Honouring 50 Years Of Amnesty International» στο οποίο διάσημοι μουσικοί διασκευάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια του Ντύλαν με σκοπό την ενίσχυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακούστε εδώ τη διασκευή της Adele στο «Make You Feel My Love»



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin